OP VAKANTIE

Tent huren

Op zoek naar een originele en budgetvriendelijke manier om op vakantie te gaan of zoek je een groepstent om met je vrienden te gaan kamperen?

Huur één van onze bell tenten en trek op uit in stijl!

Kampeerpakket huren

Droom je ervan eens te gaan kamperen, maar heb je geen zin, plaats of budget om de hele uitrusting zelf aan te kopen? Huur bij ons een volledig kampeerpakket en geniet zorgeloos en zonder veel voorbereiding van een heerlijke kampeervakantie met je gezin!   

OF... IN EIGEN TUIN

Staycation

Met ons staycation pakket breng je het vakantiegevoel naar je eigen tuin!  Wij zetten een volledig ingerichte bell tent op in je tuin en het enige wat jij nog moet doen is genieten!

Mini Staycation

Niet voldoende ruimte in je tuin voor onze grote tent?  Of liever knus en gezellig bij elkaar?  Kies dan voor onze mini staycation, waarbij een 3m tent wordt ingericht voor 2 personen.

Meer info volgt snel.

Glamping Deluxe

Ga je liever all the way...   Met dit glamping deluxe pakket bieden we je een volledig ingerichte tent voor 2 personen met een comfortabel bed en bedlinnen inbegrepen.  Alles is voorhanden voor een romantisch verblijf in eigen tuin!

Meer info volgt snel.

Op maat

Heb je een ander idee dat je graag wil realiseren, dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden.  Vertel ons jouw wensen en wij maken graag een voorstel op maat.

Contacteer ons vrijblijvend!