Bell tent huren

Onze bell tenten zijn beter gekend als tipi tenten maar hebben slechts één middenpaal, waardoor ze sneller en eenvoudiger op te zetten zijn.  Deze groepstenten bieden plaats aan 6 tot 8 personen en garanderen maximaal comfort en gebruiksgemak. Dankzij de verhoogde zijkanten en de middenpaal van 3 meter hoogte kan je er gemakkelijk in staan. 

Duurzaam katoen van hoge kwaliteit zorgt voor de perfecte waterdichtheid van het canvas.

De tenten hebben een zachte natuurlijke aards beige kleur die vanbinnen- en buitenuit voor een aangename gloed zorgt.

Het ondoordringbare grondzeil, vervaardigd uit gelamineerd PVC, kan volledig afgeritst worden in functie van maximale ventilatie.

Elke groepstent beschikt over een deur met geïntegreerd muggengaas om ongewenste gasten buiten te houden tijdens het kamperen.


Prijzen Bell Tent

Al onze prijzen zijn inclusief BTW

Weekend - 129€ 

Je kan een tent huren voor een weekend / 2 nachten. Ideaal dus voor een weekendje kamperen in de ardennen, een vrijgezellenavond of een feestje in eigen tuin!

Extra nacht - 35€

Een verlengd weekend of 10 dagen op vakantie?
Ook dat is mogelijk! Je kan de tent simpelweg 1 of meerdere nachten bijhuren.

Week - 199€

Liever wat langer kamperen of op vakantie met het gezin naar het zuiden?
Geen nood! Wij verhuren onze tenten ook per week / 7 nachten.

Extra week - 149€

Krijg je niet genoeg van kamperen?  Perfect!  Je kan de tent ook voor een hele week bijhuren aan een voordelige prijs. 

Extra's

Deze extra's maken je verblijf nog aangenamer.  
Je kan ze bijhuren voor de volledige periode van je bell tent huur.


Binnentent - 50€

Als binnentent kozen we voor de "Inner Tent 500".  De helft van de bell tent wordt zo een insectenvrije zone.  Door een extra scheidingswand kan de binnentent zelf nog eens opgedeeld worden in 2 'kamertjes' en zorgt op die manier voor extra privacy bij het overnachten.  Ideaal voor bijvoorbeeld 2 koppels of een gezin met kinderen!Shelter 4x2 - 25€  / 4x4 - 50€

Als verlengstuk van de tent kan je kiezen voor een canvas shelter die bescherming biedt tegen zowel zon als regen.  Door de extra bevestigingslussen die voorzien zijn rondom de shelter zijn de opzetmogelijkheden ontelbaar.  Door zijn klassieke en natuurlijke afwerking vormt hij één geheel met de bell tent.

Opzet en afbraak - 70€

Wij kunnen indien u dat wenst de tent ook komen opzetten en afbreken.  De aangeduide prijs is per tent en binnen een straal van 15 km rond Londerzeel.  Voor afstanden in een straal tot 25 km rond Londerzeel rekenen wij 1 eur per extra kilometer.  Afstanden groter dan 25 km zijn op aanvraag.