Globe Trotter pakket

Met ons Globe Trotter pakket breng je het vakantiegevoel naar je eigen tuin en waan je je een wereldreiziger! Wij zetten een volledig ingerichte bell tent op in je tuin en het enige wat jij nog moet doen is genieten!


Happy Dreams pakket

De zoektocht naar een origineel kinderfeestje eindigt hier!  Met ons Happy Dreams pakket bezorg je je oogappel een onvergetelijk avontuur.  De volledig ingerichte bell tent vormt een prachtig decor om in weg te dromen!


Base Camp pakket

Ook aan de stoersten onder ons hebben we gedacht met dit Base Camp pakket.  Samen met zijn of haar vrienden beleeft je kind een weekend vol avontuur in een spectaculaire legersetting.   


Glamping Deluxe pakket

Met dit romantische Glamping Deluxe pakket bieden we je een volledig ingerichte tent voor 2 personen met een comfortabel bed, kussens, donsdeken en bedsprei. Alles is voorhanden voor een heerlijk verblijf in eigen tuin!Mini Glamping pakket

Gezellig en knus met z'n twee├źn kamperen in eigen tuin?  Het kan met ons Mini Glamping pakket!  In deze kleine versie van de bell tent is alles voorhanden om er een onvergetelijke belevenis van te maken.